Remark for the exam/ Hinweis zur Klausur SS21

*** English Version below***

Liebe Studierende,

die folgenden Informationen gelten für folgende Modulprüfung:

BM Health Care Management

SM Service Management

SM 1f: Versorgungsmanagement

BM Management im Gesundheitswesen

BM Entscheidungstheorie

EM Gesundheitsrecht

SM Seminar II (Theory): Management in Health Care System

Wir haben Sie im laufe der letzten Wochen per E-Mail über die Online-Prüfungen informiert, sofern Sie in der aktuellen KLIPS-Lehrveranstaltung (d.h. SS21 oder WS20/21) eingetragen sind.

Bitte berücksichtigen Sie, dass Sie sich fristgerecht zur Modulprüfung über KLIPS anmelden.

Weitere Informationen zu Online-Prüfungen finden Sie hier: https://www.e-klausuren.uni-koeln.de/ea-flex/

Der Online-Prüfungskurs wird voraussichtlich eine Woche vor dem Prüfungstermin freigeschaltet. Dort erhalten Sie weitere Informationen zum Vorgehen bei Online-Prüfungen und zum verbindlichen Probetest, den Sie vor dem Prüfungstermin durchführen müssen, um an der Online Prüfung teilzunehmen.

Erst wenn der Online-Prüfungskurs freigeschaltet ist, können Sie den verbindlichen Probetest absolvieren.

Wenn Sie Fragen haben, kontaktieren Sie mich gerne (klebe@wiso.uni-koeln.de).

Nadine Klebe

***English Version***

Dear students,

the following information holds for the following module examination:

BM Health Care Management

SM Service Management

SM 1f: Versorgungsmanagement

BM Management im Gesundheitswesen

BM Entscheidungstheorie

EM Gesundheitsrecht

SM Seminar II (Theory): Management in Health Care System

We have informed you about the online exams via email during the last weeks, if you are registered in the current KLIPS course (i.e. SS21 or WS20/21).

Please take into account that you register for the module examination via KLIPS in due time.

Further information on online exams can be found here: https://www.e-klausuren.uni-koeln.de/ea-flex/

The online exam course is expected to be activated one week before the exam date. There you will receive further information on the procedure for online exams and on the mandatory “Probetest” (mock exam) which you must take before the exam date in order to participate in the online exam.

After the online exam course has been activated, you can take the mandatory “Probetest” (mock exam).

If you have any questions, please contact me (klebe@wiso.uni-koeln.de).

Best regards

Nadine Klebe